Mobila la Comanda Pat la comanda Pat la comanda
Pat la comanda
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Saltele Ortopedice Ieftine Saltele Ortopedice Ieftine Saltele Superortopedice Ieftine Saltele Superortopedice Ieftine Saltele Memory Foam Saltele Memory Foam Saltele Pocket Spring Saltele Pocket Spring Pat cu saltea Pat cu saltea Mobila la Comanda Mobila la Comanda

Pat la comanda

Produs indisponibil, va rugam sa ne contactati pentru detalii.
 
Relatii clienti si comenzi telefonice

0721 379 497

comenzi@imexgrup.ro
Producator:   DivanosMob
Cod produs:   MLCP

Te-ai mutat in casa noua sau vrei sa faci schimbari in vechea locuinta? acum este momentul sa apelezi la Imexgrup.ro care va ofera o gama variata de  paturi  pe comanda. Toate modele expuse pe site sunt cu titlu informativ pentru a vedea cum sunt realizate de catre noi. Mobila la comanda poate fii realizata din PAL melaminat de 18 mm sau din MDF in functie de dorintele fiecarui client in parte. Cu noi iti pui in practica orice idee pe care o ai alaturi de unul din consultanti nostri. Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati. 

Descriere produs

Cauti profesionisti pentru relizarea de mobila la comanda?Acum este cazul sa apelezi la unul din consultanti nostri pentru a demara informarea si executarea in prealabil. Aceasta sectiune este creata pentru a va informa de in legatura cu o parte din modelele executate de noi de-a lungul timpului. In functie de necestitatile dumneavoastra se poate adapta orice model si design care este pe plac. Pozele sunt cu titlu informativ. Comanda acum pat la comanda si beneficiezi de transport si montaj gratuit in Bucuresti!

Paturile pe comanda vor fi executate din pal melaminat de 18 mm cu o paleta diversificata de culori, iar canturile folosite pentru acestea fie vor fi ABS sau PVC asta in functie de alegerea dumneavoastra. Acest pat necesitata realizat atunci cand vreti sa optimizati si sa imbinati, cat mai bine, spatiul in care este amplasat.  

Alte produse din categorie