Mobila la Comanda Dressing la comanda Dressing la comanda
Dressing la comanda
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home /  Mobila la Comanda /  Dressing la comanda
Saltele Ortopedice Ieftine Saltele Ortopedice Ieftine Saltele Superortopedice Ieftine Saltele Superortopedice Ieftine Saltele Memory Foam Saltele Memory Foam Saltele Pocket Spring Saltele Pocket Spring Pat cu saltea Pat cu saltea Mobila la Comanda Mobila la Comanda

Dressing la comanda

Produs indisponibil, va rugam sa ne contactati pentru detalii.
 
Relatii clienti si comenzi telefonice

0721 379 497

comenzi@imexgrup.ro
Producator:   DivanosMob
Cod produs:   MLCDR

Te-ai mutat in casa noua sau vrei sa faci schimbari in vechea locuinta? acum este momentul sa apelezi la Imexgrup.ro care va ofera o gama variata de  dressing-uri  pe comanda. Toate modele expuse pe site sunt cu titlu informativ pentru a vedea cum sunt realizate de catre noi. Mobila la comanda poate fii realizata din PAL melaminat de 18 mm sau din MDF in functie de dorintele fiecarui client in parte. Optional ne putem deplasa in Bucuresti la domiciliul dumneavoastra pentru realizarea masuratorilor si schitei mobilei pe care o doriti. Cu noi iti pui in practica orice idee pe care o ai alaturi de unul din consultanti nostri. Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati. 

Descriere produs

Cauti profesionisti pentru relizarea de mobila la comanda?Acum este cazul sa apelezi la unul din consultanti nostri pentru a se deplasa la domiciliul dumneavoastra pentru a demara informarea si executarea in prealabil. Aceasta sectiune este creata pentru a va informa de in legatura cu o parte din modelele executate de noi de-a lungul timpului. In functie de necestitatile dumneavoastra se poate adapta orice model si design care este pe plac. Pozele sunt cu titlu informativ. Comanda acum dressing la comanda si beneficiezi de transport si montaj gratuit in Bucuresti!

De obicei spatiul de depozitare este o mare problema pentru toata lumea. Un dressing pe comanda pare a solutia idela pentru o multitudine de persoane deoarece se va realizata exact atat pe lungime si latime, cat si pe inaltime, optimizand la maximum spatiul in care aveti nevoie sa puneti anumite lucruri. La fel ca si in cazulrile anterioare gusturile si preferintele se aplica la fiecare client in parte dar si bugetele, deoarece sistemele pe care vrea sa le foloseasca, in interior cat si in exterior, fiecare client in parte pot fi foarte diferite.

Alte produse din categorie