Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home Mobila Copii Beverly C1 Duo
Beverly duo

Beverly C1 Duo

Cod produs:   BDC1
Producator:   Marcel Prod
Marcel Prod
Marcel Prod

A fost infiintata in 1994, are ca principal domeniu de activitate productia de mobilier. Cu o experienta indelungata in productia de mobila. Societatea noastra produce mobilier divers la comanda pentru: spatii de birouri, hoteluri, bucatarii, dormitoare, living-uri, bai, camere de tineret, mobilier scolar si prescolar, etc. Noi abordam o diversitate sortimentala de mobila, avand posibilitatea de a executa serie mica, medie si mare dar si comenzi unicat adaptate cerintelor estetice, functionale si dimensionale ale clientului. Pentru executia mobilierului se folosesc in principal PAL-urile melaminate existente pe piata romaneasca si din strainatate intr-o gama variata de culori, MDF infoliat, acril, cant ABS, folie 3D, mobilier vopsit, sticla in diferite culori si cu diverse tipuri de prelucrari.

Toate finisajele sunt realizate cu ajutorul utilajelor performante si a personalului calificat, rezultand un mobilier modern si de calitate,avand toate atributele necesare pentru un ambient placut,cu durata de exploatare marita.

Productia se face numai pe comanda,s tructurata dupa necesitatile si cerintele de functionalitate si spatiu ale clientilor nostri. Odata cu trecerea timpului gama de produse si servicii pe care S.C. MARCELPROD S.R.L poate sa o realizeze a cunoscut o crestere semnificativa.

 Managementul adaptat permanent la cerintele pietii asigura o coordonare eficienta a principalelor sectoare comerciale si de productie, concretizata in insumarea activitatilor de desfacere a produselor finite , montaj si consiliere. Relatia directa cu clientii este atuul care ne permite sa oferim urmatoarele :

  • un raport corect si avantajos calitate/pret;
  • experienta si profesionalism;
  • solutii optime pentru orice problema tehnica;
  • raspunsuri ferme si rapide la cererile clientilor.

In 2012 s-a achizitionat o a doua fabrica de mobila in Tecuci, locatie care a devenit al doilea punct de lucru al firmei. Astfel firma si-a diversificat domeniul de activitate si in urma unor investitii masive in constructii si utilaje a reusit sa modernize fabrica si sa creeze un mobilier de o foarte buna calitate. In prezent la al doilea punct de lucru al firmei producem mobilier din lemn masiv-modern, clasic si rustic. Mobilierul nostru este 100 % masiv cu un finisaj manual deosebit. Tot materialul lemnos folosit este uscat si prelucrat in cadrul fabricii , aceasta fiind garantia calitatii lemnului si a mobilei. Producem atat modele exclusive pentru retaileri si distribuitori, cat si modele sub marca proprie. Astazi, in showroom-urile noastre se regasesc o diversitate de stiluri, astfel de la mobila in stilul classic la mobile in stilul modern, deopotriva cu articole de mobilier care se incadreaza in tiparele tendintelor actuale. De la articole de mic mobilier, mobilier pentru baie, canapele si pana la bucatarii si dormitoare, oferta este variata si se lucreaza incontinuu la imbogatirea acesteia cu modele inedite.

SC.MARCEL PROD.SRL prin fabricarea mobilierului din LEMN masiv, urmareste sa promoveze mobilierul durabil, care nu se demodeaza odata cu trecerea timpului si care poate fi lasat mostenire generatiei urmatoare, ca simbol al continuitatii si conservarii valorilor.


Pret:   5.32000lei cu TVA
De ce ar trebui sa acordam o atentie mai mare atunci cand alegem o saltea?

Care ar fii criteriile dupa care alegem o saltea? Noi v-am aratat optiunile. In functie de preferinte si buget, dumneavoastra alegeti saltele cu transport gratuit in Bucuresti.


Citeste mai mult
Saltele Imex sare-n ajutor!

Saltele oferite de Imex fac parte din categoria saltelelor potrivite pentru orice persoana, avand un raport calitate pret foarte bun, satifacand necesitatile multor persoane. Transportul este gratuit in Bucuresti!


Citeste mai mult
Saltele Constanta! Cauti sa cumperi o saltea care sa fie livrata la usa? Alege saltele oferite imexgrup.ro si comanda acum!

Saltele in Constanta! Cauti sa cumperi o saltea care sa fie livrata la usa? Imexgrup.ro iti ofera solutie comoda si eficienta care sa iti usureze efortul depus. Viziteaza www.imexgrup.ro alege unul din produsele comercializate de noi sau apeleaza la unul din consultantii nostri pentru a va alege produsul potrivit si plaseaza comanda ferma pentru a beneficia de produse si servicii oferite de profesionisti. Un curier rapid iti va livra orice produs aflat pe stoc in maxim 48 de ore.


Citeste mai mult
Saltele Craiova! Cauti sa cumperi o saltea care sa fie livrata la usa? Alege saltele oferite de imexgrup.ro si comanda acum!

Saltele in Craiova! Cauti sa cumperi o saltea care sa fie livrata la usa? Imexgrup.ro iti ofera solutie comoda si eficienta care sa iti usureze efortul depus. Viziteaza www.imexgrup.ro alege unul din produsele comercializate de noi sau apeleaza la unul din consultantii nostri pentru a va alege produsul potrivit si plaseaza comanda ferma pentru a beneficia de produse si servicii oferite de profesionisti. Un curier rapid iti va livra orice produs aflat pe stoc in maxim 48 de ore.


Citeste mai mult
Saltele Brasov! Cauti sa cumperi o saltea care sa fie livrata la usa? Alege saltele oferite de imexgrup.ro si comanda acum!

Saltele in Brasov! Cauti sa cumperi o saltea care sa fie livrata la usa? Imexgrup.ro iti ofera solutie comoda si eficienta care sa iti usureze efortul depus. Viziteaza www.imexgrup.ro alege unul din produsele comercializate de noi sau apeleaza la unul din consultantii nostri pentru a va alege produsul potrivit si plaseaza comanda ferma pentru a beneficia de produse si servicii oferite de profesionisti. 


Citeste mai mult
Saltele Sibiu! Cauti sa cumperi o saltea care sa fie livrata la usa? Alege saltele oferite de imexgrup.ro si comanda acum!

Saltele Sibiu! Cauti sa cumperi o saltea care sa fie livrata la usa? Imexgrup.ro iti ofera solutie comoda si eficienta care sa iti usureze efortul depus. Viziteaza www.imexgrup.ro alege unul din produsele comercializate de noi sau apeleaza la unul din consultantii nostri pentru a va alege produsul potrivit si plaseaza comanda ferma pentru a beneficia de produse si servicii oferite de profesionisti. 


Citeste mai mult
Saltele Timisoara! Cauti sa cumperi o saltea care sa fie livrata la usa? Alege saltele oferite de imexgrup.ro si comanda acum!

Saltele in Timisoara! Cauti sa cumperi o saltea care sa fie livrata la usa? Imexgrup.ro iti ofera solutie comoda si eficienta care sa iti usureze efortul depus. Viziteaza www.imexgrup.ro alege unul din produsele comercializate de noi sau apeleaza la unul din consultantii nostri pentru a va alege produsul potrivit si plaseaza comanda ferma pentru a beneficia de produse si servicii oferite de profesionisti. 


Citeste mai mult
Saltele Cluj ! Cauti sa cumperi o saltea care sa fie livrata la usa? Alege saltele oferite de imexgrup.ro si comanda acum!

Saltele in Cluj Napoca! Cauti sa cumperi o saltea care sa fie livrata la usa? Imexgrup.ro iti ofera solutie comoda si eficienta care sa iti usureze efortul depus. Viziteaza www.imexgrup.ro alege unul din produsele comercializate de noi sau apeleaza la unul din consultantii nostri pentru a va alege produsul potrivit si plaseaza comanda ferma pentru a beneficia de produse si servicii oferite de profesionisti. 


Citeste mai mult
Saltele Iasi! Cauti sa cumperi o saltea care sa fie livrata la usa? Alege saltele oferite de imexgrup.ro si comanda acum!

Saltele in Iasi! Cauti sa cumperi o saltea care sa fie livrata la usa? Imexgrup.ro iti ofera solutie comoda si eficienta care sa iti usureze efortul depus. Viziteaza www.imexgrup.ro alege unul din produsele comercializate de noi sau apeleaza la unul din consultantii nostri pentru a va alege produsul potrivit si plaseaza comanda ferma pentru a beneficia de produse si servicii oferite de profesionisti. 


Citeste mai mult
Saltele Arad! Cauti sa cumperi o saltea care sa fie livrata la usa? Alege saltele oferite de imexgrup.ro si comanda acum!

Saltele in Arad! Cauti sa cumperi o saltea care sa fie livrata la usa? Imexgrup.ro iti ofera solutie comoda si eficienta care sa iti usureze efortul depus. Viziteaza www.imexgrup.ro alege unul din produsele comercializate de noi sau apeleaza la unul din consultantii nostri pentru a va alege produsul potrivit si plaseaza comanda ferma pentru a beneficia de produse si servicii oferite de profesionisti. Un curier rapis iti va livra orice produs aflat pe stoc in maxim 48 de ore.


Citeste mai mult
Saltele Bacau! Cauti sa cumperi o saltea care sa fie livrata la usa? Alege saltele oferite de imexgrup.ro si comanda acum!

Saltele in Bacau! Cauti sa cumperi o saltea care sa fie livrata la usa? Imexgrup.ro iti ofera solutie comoda si eficienta care sa iti usureze efortul depus. Viziteaza www.imexgrup.ro alege unul din produsele comercializate de noi sau apeleaza la unul din consultantii nostri pentru a va alege produsul potrivit si plaseaza comanda ferma pentru a beneficia de produse si servicii oferite de profesionisti. 


Citeste mai mult
Saltele Braila! Cauti sa cumperi o saltea care sa fie livrata la usa? Alege saltele oferite de imexgrup.ro si comanda acum!

Saltele Braila! Cauti sa cumperi o saltea care sa fie livrata la usa? Imexgrup.ro iti ofera solutie comoda si eficienta care sa iti usureze efortul depus. Viziteaza www.imexgrup.ro alege unul din produsele comercializate de noi sau apeleaza la unul din consultantii nostri pentru a va alege produsul potrivit si plaseaza comanda ferma pentru a beneficia de produse si servicii oferite de profesionisti. 


Citeste mai mult
Saltele Oradea! Cauti sa cumperi o saltea care sa fie livrata la usa? Alege saltele oferite de imexgrup.ro si comanda acum!

Saltele Oradea! Cauti sa cumperi o saltea care sa fie livrata la usa? Imexgrup.ro iti ofera solutie comoda si eficienta care sa iti usureze efortul depus. Viziteaza www.imexgrup.ro alege unul din produsele comercializate de noi sau apeleaza la unul din consultantii nostri pentru a va alege produsul potrivit si plaseaza comanda ferma pentru a beneficia de produse si servicii oferite de profesionisti. 


Citeste mai mult
Saltele Pitesti! Cauti sa cumperi o saltea care sa fie livrata la usa? Alege saltele oferite de imexgrup.ro si comanda acum!

Saltele Pitesti! Cauti sa cumperi o saltea care sa fie livrata la usa? Imexgrup.ro iti ofera solutie comoda si eficienta care sa iti usureze efortul depus. Viziteaza www.imexgrup.ro alege unul din produsele comercializate de noi sau apeleaza la unul din consultantii nostri pentru a va alege produsul potrivit si plaseaza comanda ferma pentru a beneficia de produse si servicii oferite de profesionisti. 


Citeste mai mult
Contact: 0721 379 497   Email: comenzi@imexgrup.ro
Descriere Beverly C1 Duo

Un set de dormitor copii este foarte apreciat prin combinatiile de culori si contribuie la crearea unui peisaj misterios in camera copilului.

Este un ansamblu compact care, atasat pe suprafata unui singur perete rezolva o multime dintre problemele pe care le impune amenajarea unei camere pentru copii. Cum o astfel de situatie, in care doi frati trebuie sa imparta spatiul aceleiasi incaperi, este foarte frecvent intalnita, o solutie precum cea propusa este mai mult decat bine venita.

 

Datorita unor mici artificii practice si de design – cum ar fi transformarea scarii de acces la patul superior in corpuri pentru depozitare sau mica asimetrie creata pentru a face loc altor astfel de corpuri – se castiga o multime de spatiu fata de varianta in care am fi dispus patul suprapus separat de restul mobilierului – sau, cu atat mai mult, fata de varianta in care am fi folosit doua paturi clasice.

Beverly Duo este alcatuit din corpuri modulare realizate din PAL melaminat, canturi ABS plastifiate

Beverly Duo contine birou, dulap doua usi, doua paturi suprapuse, scari, dulap o usa si doua sertare, corp colt, corp doua usi doua sertare, coltar.